Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 drenge i DM drama

Webredaktør, udgivet d. 28. april, 2014

drama 2Mens U18 pigerne allerede er sikret deltagelse ved DM finalestævnet, må U18 Drengene afvente en gyserafslutning i sidste runde på søndag.

Den jyske U18 drengeliga er helt utrolig tæt og hele 3 hold kæmper om 2. pladsen på søndag. Århus Håndbold var været suveræne og er sikre på 1. pladsen i puljen, mens både Esbjerg, Skanderborg og Team Tvis Holstebro er i spil til den sidste plads.

Før sidste runde ligger Esbjerg og Skanderborg begge med 11 point, mens Team Tvis Holstebro har skrabt 10 point sammen. Esbjerg er bedst indbyrdes med Skanderborg med 1 sølle mål, så de kan selv afgøre deres skæbne, men modstanderen for Esbjerg på søndag er suveræne Århus.

Skanderborg skal derimod til Team Tvis Holstebro og den kamp starter først 18.00, efter at Esbjerg-Århus er færdigspillet.

Scenariet er følgende:

Vinder Esbjerg deres hjemmekamp kl. 14.00 mod Århus – er Esbjerg med til DM sammen med Århus.

Spiller Esbjerg uafgjort med Århus, eller taber – kan Skanderborg komme med til DM med en sejr i Holstebro.

Holstebro kan også komme med til DM, hvis Esbjerg taber til Århus og TTH samtidigt slår Skanderborg.

Der bliver dermed spænding til sidste fløjt i U18 Drenge i denne sæson.

Også i Øst drenge ligaen er der spænding til det sidste. HIK/KFUM, Ajax og GOG ligger og slås om de 2 DM pladser og her er afgøres de endelige placeringer også først næste weekend.

På pigesiden er Øst ligaen heller ikke endeligt afgjort endnu. HIK har været suveræne og er sikker på 1. pladsen, mens Ydun og FIF kæmper om den sidste plads.

U18 DRENGE 13 14

Website Security Test