Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr til U16P Liga over Horsens

Martin Hallberg, udgivet d. 13. april, 2014

U16 Piger Liga

Skanderborg Håndbold – Horsens HK 32-18 (16-8)

Hjemmeholdet vandt stensikkert over Horsens i søndagens hjemmekamp i Morten Børup Hallen. Horsens, som inden kampen lå sidst i rækken, formåede ikke at presse hjemmeholdet. Udeholdet startede ellers med at bringe sig foran med 0-3, men fra stillingen 6-6 rykkede hjemmeholdet fra, og førte ved pausen med 16-8.

Igennem hele anden halvleg øgede Skanderborg føringen, og kampen endte med storsejr på 14 mål. Træner Peter Fynsk efter kampen. ”Vi spillede fint angrebsspil i dag, og mange bød ind. Kontrafasen virkede bedre end længe, hvilket også gav os en del lette scoringer. I målet fik SHEA logomålvogterne taget godt fra, og særligt Josefine Svarre stod en stor kamp. Så en godkendt dag og en dejlig sejr.”

Sejren sikrer definitivt Skanderborg 3. pladsen i Ligaen. Forspringet til Sønderjyske er nu på 6 point med kun 2 runder igen. De to DM pladser går fortjent til Randers og FCM. Pigerne mangler nu kun en udekamp mod Tvis, inden de slutter af hjemme mod Randers.

Målscorere for Skanderborg:

Louise Herskind 6, Annika Jakobsen 6, Kristina Jørgensen 6, Caroline Svarre 4, Michelle Sally 3, Stine Kristensen 3, Nicoline Olsen 3, Sofia Deen 1.

Website Security Test