Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg – Nordsjælland 30-25

Webredaktør, udgivet d. 16. april, 2014

Skanderborg Håndbold – Nordsjælland Håndbold 30-25 (16-14)

Det blev til sejr i den sidste kamp i kvalifikationsspillet og dermed fuld gevinst i 5 ud af 6 kampe og en stensikker 1. plads i puljen med 12 point. Ligapladsen er for længst sikret men holdet formåede at holde fokus på at slutte af på en fair måde overfor de øvrige hold i puljen, og det faktum skal holdet og trænerne have respekt for.

Dagen blev en rigtig dejlig dag at være grøn i, for ud over at vi fik sagt et smukt farvel til de 5 spillere der stopper efter denne sæson, så fik vi også udnævnt de første 2 medlemmer af den nye Hall of Fame. Det var dagens største bifald da Egon Mogensen fik hædersbevisningen i pausen af kampen, og tidsskemaet blev så presset at Jesper Holm måtte vente til efter kampen med samme hæder. Heldigvis blev alle tilskuere i hallen, og det var en dejlig oplevelse at være vidne til.

Eneste malurt  bægret var at vi måtte sige farvel til sympatiske Nordsjælland som ligahold og dermed blev katastrofen en kendsgerning, næste herre liga sæson bliver uden hold på Sjælland.

Referat og reaktioner imorgen…

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Johan Hansen 8, Kasper Povlsgaard 4, Martin Risom 3, Morten Kirk Olesen 3, Peter Balling 3, Lars Mousing 2, Tim Sørensen 2, Jeppe Krogh 2, Lars Jakobsen 2, Andreas Væver 1.

Målscorer Nordsjælland Håndbold:

Atli Ævar Ingolfsson 8, Jonas Løkken 5, Anton Runasson 5, Magnus Landin Jacobsen 3, Sonny Landberg 3, Angu Kreutzmann 1.

Website Security Test