Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg – Lemvig 29-25

Webredaktør, udgivet d. 12. april, 2014

Skanderborg Håndbold – Lemvig Håndbold 29-25 (16-11)

Det blev til sejr i sæsonens næstsidste hjemmekamp mod gæsterne fra Lemvig Håndbold. På trods af at Skanderborg ikke havde noget at spille for, spillede vi faktisk en fornuftig kamp og spillerne skal have ros for at holde koncentrationen gennem det meste af kampen.

Christian TransGæsterne fra Vestjylland kunne have spillet sig til en finale af de større om en direkte ligaplads, i Odder på onsdag med en sejr, da Odder tabte i Nordsjælland. Men Lemvig formåede ikke at hente en sejr i cigaræsken og dermed bliver det i stedet en finale på onsdag om 3. pladsen. Taber Lemvig og Nordsjælland samtidig vinder i Skanderborg, så ryger Lemvig ned på den utaknemmelige 4. plads og endnu en sæson i 1. division.

Skanderborg satte sig på kampen fra første fløjt. Allerede efter 9 minutter var føringen på 7-2 og Arne Damgaard måtte kalde en tidlig timeout. Den hjalp kortvarigt men til slut i 1. halvleg trak hjemmeholdet igen fra og kunne gå til pause the foran med komfortable 16-11.

Efter pausen var der ikke meget der tydede på at der skulle blive spænding om kampens udfald. Foran med 6 mål kort efter pausen, gjorde at kampen mistede lidt nerve for hjemmepublikummet, men et par at de rigtigt farlige tacklinger på både Kasper Povlsgaard og Peter Balling, fik dog lydniveauet til at stige igen. Hen mod slutningen af kampen kom gæsterne tættere på, og var kun nede med 2 mål med 4 minutter igen. Skanderborgs stregspillere præsterede a brænde 6-7 helt frie chancer ind over stregen, og det var vel alene derfor at kampen ikke blev definitivt lukket lang tid før. Det blev aldrig spændende men sejren blev dog ikke på mere end 4 mål til slut.

Gæsterne fra Lemvig spillede ikke en af sine bedste kampe defensivt, og Skanderborg havde kampen igennem forholdsvis let ved at komme til åbne chancer. I den anden ende stod Christian Trans en meget flot kamp, og blev fortjent kåret som dagens Man Of The Match.

Nu venter kun sæsonens sidste kamp hjemme mod Nordsjælland på onsdag kl. 19.30 – hvor vi håber på stort fremmøde så vi kan få sagt pænt farvel til de spillere og trænere der stopper i klubben. I pausen af kampen mod Nordsjælland skal vi desuden hylde de første 2 medlemmer af Skanderborg Håndbold Hall of Fame. 2 klub legender der begge har haft en afgørende betydning for klubbens udvikling siden starten i 1982, bliver udnævnt som de 2 første medlemmer af Skanderborg Håndbold Hall of Fame. Det glæder vi os rigtigt meget til, og vi håber på at rigtigt mange vil bruge onsdag aften i cigaræsken og få sluttet en meget flot sæson af.

Frank Bjerregaard Jan SabroKampen blev også et farvel til kampens rutinerede dommerpar Frank Bjerregaard og Jan Sabro, der takker af som liga dommere efter denne sæson. Det er blevet til mange optrædner i cigaræsken og dagens opgør var således sidste gang på øverste niveau.

Således spillede vi Odder Håndbold i ligaen og kan se frem til nogle drabelige lokalopgør mod både Odder og Århus i den kommende sæson. Det skal nok blive sjovt !

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Peter Balling 7, Lars Jakobsen 4, Michael Pedersen 4, Johan Hansen 3, Andreas Væver 2, Martin Risom 2, Lars Mousing 2, Morten Kirk Olesen 2, Tim Sørensen 2, Jeppe Krogh 1.

Målscorer Lemvig Håndbold:

Stian Jørgensen 7, Rasmus Porup 5, Andreas Holst 4, Casper Christensen 2, Sebastian Thor 2, Søren Lindholt 2, Simon Rostved 1, Mathias Damgaard 1, Jonas Gade 1.

Website Security Test