Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr til U18P Liga i sidste udekamp

Martin Hallberg, udgivet d. 27. april, 2014

U18 Piger Liga

Team Tvis Holstebro – Skanderborg Håndbold 17-25 (9-10)

Lørdagskampen i Holstebro blev som dag og nat med to helt forskellige halvlege.

Team Tvis Holstebro var foran stort set hele første halvleg, men i sidste sekund kom Skanderborg foran 10-9 på straffekast.

Herfra så skanderborgpigerne sig ikke tilbage og vandt sikkert med otte mål.

U18P vs Tvis Holstebro“Vi var ikke klar mentalt i første halvleg, og var hele tiden bagefter i forhold til vores handlinger. Forsvaret stod ikke rigtigt, og det blev ført med op i angrebet, hvor der skulle arbejdes hårdt for scoringerne,” sagde træner Bo Rudgaard efter kampen.

I anden halvleg var der derimod helt anderledes gejst og fokus i spillet.

“Da stod forsvaret fantastisk, og holdet arbejdede godt som kollektiv, hjalp hinanden både i forsvar og angreb, så nu var det modstanderne, der var bagefter og skulle arbejde for det. Vi kom let til kontraer og fik gang i det gode angrebsspil,” fortalte Rudgaard.

Holdet blev allerede i onsdags med sejren i Viborg klar til DM i weekenden 10. og 11. maj i Gudme, og cementerede med lørdagssejren sin førsteplads i puljen foran FCM.

Holdets allersidste turneringskamp spilles på hjemmebane i Morten Børup Hallen lørdag den 3. maj kl. 14, hvor Randers kommer på besøg.

Målscorere for Skanderborg:

Sofie Amalie Skovsager 5, Suzanne Bækhøj 5, Amalie Grøn 5, Emma Apel 3, Laura Damgaard 2, Alberte Thorsted 2, Thea Riis 2, Marie Aamand Sørensen 1.

Website Security Test