Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny liga assistent på plads

Webredaktør, udgivet d. 25. april, 2014

Rasmus HaugeDet bliver Rasmus Hauge der overtager det ledige job som assistent træner for Skanderborgs liga herre i den kommende sæson, efter af Nicolej Krickau forfremmes som cheftræner.

Rasmus Hauge er 31 år og det bliver dermed uden sammenligning det yngste trænerteam i ligaen vi kan præstere i sæsonen 2014/2015. Teamet bliver igen i den kommende sæson kompletteret af den erfarne Aksel Nørgaard, som den mentale guru.

Rasmus Hauge har været tilknyttet SHEA de sidste 3 sæsoner, og er derudover DHF talenttræner. Det er et af de største trænertalenter i Danmark som nu får chancen på øverste niveau i Skanderborg Håndbold.

Rasmus Hauge stammer oprindeligt fra Rønnede på Sjælland, og spillede i en del af ungdomsårene på det sagnomspundne kult hold i Sierslev med blandt andre Peter Svensson og Lasse Svan på holdkortet, og som blev trænet af U20-landstræner Claus Hansen. Som 2. års senior skiftede Rasmus til GOG, men blev alvorligt skadet kort efter ankomsten. Poul Syberg fik hurtigt draget Rasmus ind i trænergerningen og det blev efterfølgende til 8 sæsoner som træner på sydfyn. For 3 sæsoner siden skiftede Rasmus til SHEA, hvor han har stået for U18 drenge og de sidste 2 sæsoner også som værtsfamilie på SHEA. I denne sæson har Rasmus derudover også haft ansvaret for vort nyoprykkede 2. divisionshold sammen med netop Nicolej Krickau.

Jeg valgte Skanderborg efter min tid i GOG fordi jeg trængte til at prøve noget nyt og få nogle nye udfordringer. I Skanderborg har vi landets bedste setup på talentsiden via SHEA og det tiltalte mig at få lov til at arbejde med nogle af landets dygtigste eksperter rundt om akademiet.

Jeg har fået en del tilbud de seneste år på at træne 1. divisionshold, og takket pænt nej tak, for jeg har faktisk håbet på at jeg fik chancen senior siden i Skanderborg på et tidspunkt. Klubben er kendt for at give unge trænere ansvar og chancen på øverste niveau, og det er mit drømmejob jeg nu har fået. Det er perfekt jeg kan få en lidt mere observerende rolle og ikke stå så meget i forreste geled. Jeg får lov til at være med omkring nogle af de største talenter i dansk håndbold og det bliver et vanvittigt spænde arbejde der venter forude.

Min kæreste Pernille og jeg selv er faldet rigtigt godt til i Skanderborg, så det glæder hele vores lille familie at vi fortsat skal bo i området og at jeg nu har fået en enestående mulighed for at udvikle mig yderligere som håndboldtræner.

Rasmus Hauge skal udover at fungere som assistent træner på liga herre holdet, også være tilknyttet U18 drenge i den kommende sæson.

Website Security Test