Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Midtjylland vandt sikkert over U16P Liga

Martin Hallberg, udgivet d. 6. april, 2014

U16 Piger Liga

FC Midtjylland – Skanderborg Håndbold 33-19 (17-11)

Hjemmeholdet levnede ikke Skanderborg en reel chance i søndagens kamp i Ikast. De første 10 minutter var ellers meget lige, og udeholdet var med til 4-4. Herefter gik det stærkt, og FCM så sig ikke tilbage. De øgede stille og roligt til en sikker pauseføring på 17-11.

SHEA logoI anden halvleg fortsatte de med at trække fra, og det endte derfor med storsejr til Midtjylland. Træner Peter Fynsk udtalte efter kampen: ”Ingen tvivl om, at FCM og Randers er de to bedste hold i Jylland lige nu, og begge er fortjent videre til DM. Vores opgave nu er at få sluttet godt af i de sidste tre kampe og forhåbentlig sikre os 3. pladsen, som vi stadig sidder solidt på. Det vil være et tilfredsstillende resultat for vores unge hold. Kun tre spillere rykker op til U18 næste år, så stammen til holdet for den kommende sæson er på plads. Ligaen her efter jul har givet de unge masser af erfaring, som de forhåbentlig kan drage nytte af fremover.”

Målscorere for Skanderborg:

Nicoline Olsen 6, Sofia Deen 3, Caroline Svarre 3, Stine Kristensen 2, Kristina Jørgensen 2, Louise Herskind 1, Annika Jakobsen 1, Natascha Kejser 1.

Website Security Test