Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kirk og Thomsen forlænger

Webredaktør, udgivet d. 4. april, 2014

Sportschef Jesper Koch har forlænget aftalerne for den kommende sæson med 2 af de nuværende spillere i truppen.

Morten Kirk Olesen 2013Morten Kirk Olesen har forlænget sin aftale med yderligere et år, mens Mads Thomsen har sat sin underskrift på yderligere 2 år i grønt.

Det glæder mig at vi nu har fået yderligere 2 spillere på plads til den kommende sæson og vi er nu ikke så langt fra at være færdige med truppen fremadrettet. Der mangler dog stadig et par navne på de sidste spillere, men det håber jeg falder på plads i løbet af den næste måneds tid.

Morten Kirk Olesen har været i Skanderborg de sidste 3 sæsoner, og har i denne sæson fået et større rolle på holdet da Rasmus Kaagaard blev skadet i efteråret. Det har han løst flot og vi er glade for at Morten valgte at blive i Skanderborg. Der har været en del udfordringer omkring jobsitiuationen da Morten er færdig som fysioterapeut, men han valgte heldigvis håndbolden i Skanderborg efter en del betænkningstid.

Mads Thomsen 2013Mads Thomsen kom til klubben før denne sæson fra Sønderjyske, og det er meget glædeligt at vi også har kunne forlænge opholdet med Mads fremadrettet. Familien er faldet godt til i Skanderborg og både Mads og hans kæreste har fået job i området. Det har været en stor styrkelse for vores hold at Mads kom til med hans store fysik og rutine, og han får en meget vigtig rolle med at udfylde hullet efter Kasper Povlsgaard i den defensive ende.

Website Security Test