Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Jesper Holm optaget i Hall of Fame

Webredaktør, udgivet d. 24. april, 2014

Hall of fameKlublegenden Jesper Holm stod i spidsen for Skanderborg Håndbold for sidste gang i sidste uges kamp mod Nordsjælland, og fik sagt pænt farvel og på gensyn med en sejr.

Efter kampen blev Jesper Holm hyldet en ekstra gang, da han blev optaget som nr. 2 i den nystartede Hall of Fame, og kom dermed i den fornemme klub med sin læremester Egon Mogensen.

Her er Jens Christensens stikord til Hall of Fame talen:

Jesper har Skanderborg rekorden som aktiv og det er nok en rekord som aldrig bliver slået.

Med 311 kampe (overgået kun af Jesper Koch med 334 kampe ), og imponerende 1230 scorede mål på klubbens 1. hold . Det overgås sikkert ikke af andre – og det er sket på 15 sæsoner – startende i sæson 91/92 på klubbens 1. hold dengang i 3. division og sluttende i sæson 07/08 på klubbens ligahold.

40 år gammel den 26. februar, hvor vi samme dag slog BSV med 10 mål i den vel nok bedst spillede kamp af et Skanderborg hold i nyere tid.

Jesper Holm Hall of Fame portrætter 4k_Side_1Startede som håndboldspiller i HI – Højvangen, og kom til klubben i 1982 på junior holdet, med Kenneth Marschal og Allan Poulsen som trænere.

Spillede efterfølgende i Skanderborg – og var med i pokalfinalen, Europa-cup og va med i oprykningen til ligaen.

Efter nedrykningen til 1 div  i sæson 2000/2001 spillede han 1 år i klubben og rykkede så 2 sæsoner til Team Tvis Holstebro  og kom tilbage til Skanderborg igen fra sæson 03/04 og sluttede sin aktive karriere i Odder fra sæson 08/09– de 2 sæsoner, hvor Odder blev placeret over Skanderborg i rækkefølgen!!!.

Kom tilbage som træner i Skanderborg for 4 sæsoner siden og sluttede med en fornem 9. plads i ligaen og en aflevering af et Skanderborg mandskab i ligaen til den 4. sæson.

Jeg ved at Jesper Holm også er én af de personer i klubben, som virkelig har lært noget fra Egon, og den lærdom har været med til at sikre de flotte resultater Jesper har stået for som træner, og som han nu tager med til hans trænerdrømmes opfyldelse som fuldtidstræner i Norge fra næste sæson.

Et meget stor tillykke til Jesper for optagelsen i Skanderborg Håndbolds  Hall of Fame – som nr 2.

Se hyldesten, Jens Christensens tale og nogle gode gamle klip fra gemmekassen her:

Website Security Test