Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Endnu en SHEA elev på kontrakt

Webredaktør, udgivet d. 10. april, 2014

Skanderborg Håndbold har indlemmet endnu en spiller fra akademiet SHEA i liga truppen fra næste sæson.

ForfraVenstre back Mathias Smed har lavet en 2 årig kontrakt og indgår dermed i liga truppen når U18 ligaholdet er færdige med indeværende sæson.

Sportschef Jesper Koch er godt tilfreds med endnu mere ungt blod på liga holdet i den kommende sæson.

Det er jo en strategi i Skanderborg at vi gerne vil satse på unge spillere og når de så oven i købet kommer fra vores eget talent akademi SHEA er vi ekstra glade og stolte. Når vi har med så unge spillere at gøre er det dog ekstremt vigtigt at de er klar over deres rolle og niveau i forhold til liga håndbold. Vi gør meget ud af at afstemme forventningerne og her har Mathias Smed været helt klar i spyttet. Han ved han som 1. års senior bagspiller har masser at lære endnu og ved at han skal have noget tålmodighed før han kan få en stor rolle  i ligaen. Mathias har forudsætningerne til at blive en rigtig spændende skytte i fremtiden. Han har fysikken og højden og det bliver rigtigt spændende at se hans udvikling når han fremover skal træne fuldt med på seniorplan.

Opgaven med at udvikle unge spillere i de første senior år er blevet lidt af en jungle og er absolut ikke blevet nemmere af at vi nu spiller i ligaen, for her er kravene på banen voldsomt store. Det var noget lettere som 1. divisionsklub, så jeg er fint tilfreds med at vi nu får tilført både Mathias Smed og Bertram Obling af egen avl i truppen til den kommende sæson. Derudover har vi en række af vore nuværende U18 spillere som kommer til at ligge i periferien af liga truppen på vores 2. divisionshold, som vi gerne vil udvikle yderligere og hæve niveauet på i den kommende sæson.

Mathias Smed kommer oprindeligt fra Roslev og startede først med at spille håndbold som U14 spiller. Efter en enkelt sæson i Roslev flyttede han til Mors hvor han spillede i 2 sæsoner, før han som 2. års U16 spiller skiftede til SHEA og Skanderborg Håndbold.

Website Security Test