Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Bertram Obling 3 år i grønt

Webredaktør, udgivet d. 6. april, 2014

Skanderborg Håndbold har skrevet en 3 årig kontrakt med U18 målmand Bertram Obling gældende fra den kommende sæson.

Sportschef Jesper Koch:

Bertram Obling 210314-02Bertram er en af fremtidens målmænd i dansk håndbold og en målmand vi forventer os meget af. Han er en af klubbens egne talenter der de sidste 4 sæsoner har været tilknyttet akademiet SHEA og har været i en god skole. Planen er at Bertram skal være en af 3 målmænd i liga truppen og så skal han bare i gang med at samle erfaring via den daglige træning og kampe. Det er ikke nemt at gå direkte i ligaen som første års senior men der er jo ikke anden vej end bare at blive kastet ud i opgaven. Bertram er en klog spiller der godt ved hvad der kræves på dette plan, og han har en sund tilgang til at det kræver hårdt arbejde og tålmodighed som ung målmand. Bertram har på både ungdomsholdet og på ungdomslandsholdet vist at han har et stort talent, så nu skal vi bare have tålmodighed til at få ham bygget op som seniormålmand også.

Bertram Obling:

Siden tætJeg er rigtig glad for at klubben har valgt at satse på mig de kommende år. Det kan være en svær beslutning som helt ung målmand og vælge hvad der er det bedste sted at starte karrieren. Jeg ved hvad jeg får i Skanderborg og det er et af de bedste træningsmiljøer i Danmark. Jeg kommer til at fortsætte samarbejdet med målmandstræner Kent Jæger, som jeg har arbejdet sammen med de sidste 4 år på SHEA. Vi har heldigvis fået et 2. divisionshold i klubben igen, og det er en god kombination for mig. Jeg ved godt jeg ikke bliver førstevalg i Skanderborg lige med det første, så jeg skal bare klø på og suge en masse erfaring til mig i den kommende tid.

Website Security Test