Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

2 div. vandt 12-0 i udvisninger

Webredaktør, udgivet d. 8. april, 2014

Vores 2. divisionsherre var i weekenden ude for en ganske usædvanlig kamp i Sønderjylland. Vi er for længst sikret en ny sæson i 2. division, mens modstanderen fra Sønderjyske havde hårdt brug for point for at undgå direkte nedrykning til 3. division.

Træner Nicolej Krickau var på bænken i den hæderkronede Humlehøj hallen i Sønderborg, og oplevede den måske mest underlige kampafvikling i hans træner karriere.

2 minutterDer var tale om en ganske velspillet affære og det var på ingen måder en hårdt spillet kamp. Alligevel måtte vi indkassere hele 12 stk 2 minutters udvisninger i løbet af kampen, og det har jeg aldrig oplevet til et enkelt hold tidligere. Hjemmeholdet derimod fik 3 gule kort i løbet af 1. halvleg, og ikke en eneste udvisning i løbet af kampen. Det var fuldstændigt vildt at opleve og havde absolut ingenting med virkeligheden at gøre. Det var så grotesk at jeg følte mig nødsaget til at skifte alle U18 spillerne ud midt i 2. halvleg, af frygt for at få nogle røde kort som ville spærre U18 drengene på U18 liga holdet, og det er jo ligesom ikke meningen med at køre helt til grænsen og bruge en hel dag for at spille håndbold.

Kampen endte forøvrigt med en sejr til hjemmeholdet på 28-24 !

Stillingen i puljen er den at Sønderjyske stadig ligger 1 point under stregen og er afhængige af at Tved mister point i sidste spillerunde mens sønderjyderne selv skal vinde. Odder Håndbold 2 er for længst rykket ud på sidstepladsen. IK Skovbakken ligger til at rykke direkte op mens AGF ligger til kvalifikationskampe.

I den nordlige pulje er Rækker Mølle for længst rykket direkte op i 1. division. Aalborg HK er rykket ud mens de øvrige placeringer ikke er afgjort.

I øst puljen er HIK rykket op i 1. division efter kun et enkelt år i 2. division. Køge skal spille kvalifikationskampe mens Nordsjælland Håndbold 2 og Ajax København 2 rykker ned i 3. division.

 

Website Security Test