Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18P Liga tilbage på vinderkurs

Martin Hallberg, udgivet d. 31. marts, 2014

U18 Piger Liga

Skanderborg Håndbold – SK Århus 31-23 (16-14)

Søndagens sejr hjemme i Morten Børup Hallen betød to gode point til Skanderborgpigerne i den vestlige U18-liga, som Skanderborg fører.

Træner Bo Rudgaard var da også tilfreds. Ikke mindst fordi de mål, som var sat for kampen, blev opfyldt.

U18P Århus“Vi havde det tema, at vi ville undgå det svingende niveau, som vi ellers har haft problemer med i kampene. I dag faldt vi ikke i niveau. Måske kunne forsvaret have været bedre i første halvleg, men det skyldes ikke manglende vilje, men blot kiks. Til gengæld var det rigtig godt i anden halvleg. Desuden fik vi løst deres skæve 5-1-forsvar og spillede meget bredere, og fik fløjene med. Bagspillerne fik skudt hen over deres backs i stedet for midten. Så det brede spil gav flere muligheder,” konstaterede han.

Derudover fik holdet taktisk dæmmet op for de SK-spillere, som man havde forberedt sig særligt på.

Der var også trænerros til Skanderborgs Mia Møller.

“Hun spiller en rigtig god kamp. Endelig rammer hun det niveau, som vi ved, hun har,” tilføjede Bo Rudgaard, som med sejren kan notere sig to rigtig gode point, som bevis på, at holdet har rejst sig, efter at have smidt et point væk i Randers i sidste weekend. 

“Nu ser vi frem til det super vigtige opgør i Ikast på søndag mod FCM. En kamp, der også er vigtig for dem, da de har sat fire point til. Det er i det hele taget en spændende række, hvor holdene slår hinanden på kryds og tværs.”

Målscorere for Skanderborg:

Mia Møller 8, Sofie Amalie Skovsager 5, Thea Riis 5, Emma Apel 3, Suzanne Bækhøj 3, Nicoline Berthelsen 3, Laura Damgaard 2, Alberte Thorsted 1, Caroline Theill 1. 

Website Security Test