Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18D Liga slog Randers i tæt kamp

Martin Hallberg, udgivet d. 18. marts, 2014

U18 Drenge Liga

Randers HH – Skanderborg Håndbold 21-22 (10-12)

Mandag aften gæstede Skanderborgs U18 Drenge Randers. Kravet var en sejr!

Skanderborg kom begyndt kampen bedst, og fik hurtigt etableret sig en føring. Efter 20 minutters spil førte Skanderborg med 10-4, og det lignede det afgørende forspring. Sådan ville Randers det imidlertid ikke, og med en god fight samt en god kontrafase kom de tilbage i kampen igen. Skanderborg kunne således gå til pause med en føring på kun to mål.

SHEA logoAnden halvleg blev meget tæt, og ingen af holdene var foran med mere end to mål undervejs. Det blev en halvleg med mange tekniske fejl, hvor begge hold skulle slide sig til deres mål. Kampen kunne være gået begge veje, men heldigvis for Skanderborg trak de det længste strå i Arena Randers.

Næste kamp er hjemme mod Team Tvis Holstebro den 22/3.

Målscorere for Skanderborg:

Asbjørn Kolding 6, Martin Laursen 5, Jonas Eichwald 5, Mathias Smed 3, Andreas Nielsson 1, Jacob Aaquist 1, Simon Hedehus 1

Website Security Test