Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 Drenge slog Midtjylland i tæt kamp

Martin Hallberg, udgivet d. 1. marts, 2014

U18 Drenge Liga

HC Midtjylland – Skanderborg Håndbold 25-29 (11-12)

Lørdag middag spillede Skanderborg holdets anden kamp i U18 Ligaen. Kampen blev lige og intens hele vejen igennem, og det var, hvad Skanderborg havde forberedt sig på.
SHEA logoMidtjylland kom bedst fra start, og kunne hurtigt i kampen bringe sig foran med tre mål, og Skanderborg haltede hele tiden lidt efter i begge ender.
Strukturen på angrebet var i denne periode ikke god nok, og Skanderborg afsluttede deres angreb alt for hurtigt. Skanderborg kom dog i løbet af halvlegen tilbage i kampen som blev en helt lige affære. Udeholdet kunne måske lidt ufortjent gå til pause med en et måls føring, efter Midtjylland havde spillet bedst i kampens første 30 minutter.

I anden halvleg var det med Skanderborg i teten, og holdet lignede i løbet af halvlegen kampens vinder, men Midtjylland blev ved med at bide fra sig og hente ind på udeholdets føring.
Skanderborg spillede i de sidste 30 minutter klogt, tålmodigt angrebsspil og var det meste af tiden et skridt foran Midtjyllands forsvar. Dette var medvirkende til, at Skanderborg kunne hente de to point med hjem med en firemåls sejr.
Stor ros til de tre Skanderborg fløje, som spillede en god kamp

Målscorere for Skanderborg:

Martin Laursen 6, Jonas Eichwald 5, Mathias Smed 4, Jeppe Kjærulff 4, Andreas Nielsson 4, Mike Haack 3, Stefan Pedersen 2, Asbjørn Kolding 1.

 

Website Security Test