Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U12 drengene slog AGF

Kirsten B Madsen, udgivet d. 2. marts, 2014

U12 drenge AA   Skanderborg  AGF 28-21 (17-11)  

Skanderborg startede søndagskampen som lyn og torden, og efter 8 min var drengene foran 7-2, målene scoret af 6 forskellige spillere. Skanderborg spillede godt bredt i banen i et højt tempo, og havde en super flot en defensiv, og 6 måls føringen holdt halvlegen ud til pauseføringen 17-11.

AGF kom godt med i starten af 2 halvleg, specielt den velspillende og netop tilbagevendte højre back var toneangivende og lavede mange flotte mål i den første del af 2 halvleg. Skanderborg var til kampen ramt af sygdom og havde kun en markspiller på bænken og var fysisk underlegne i den første del af 2 halvleg, og AGF kom op på 22-20. Men mod slutningen fandt Skanderborg spillerne et ekstra gear, og vandt de sidste 12 min med hele 6-1, godt anført af velspillende Thomas Arnoldsen og Magnus Haubro. Den meget velspillede kamp blev vundet 28-21 af Skanderborg.

Drengenes næste kamp er pokalsemifinalen torsdag kl.19.15 i Skæringhallen mod HEI.

Målscorere: Magnus Haubro 9, Thomas Arnoldsen 8, Jacob Larsen 4, Frederik Arnoldsen 3, Rasmus Frederiksen 2, Mads Ulrik 1, William Pedersen 1.

Redninger Jonas Bang 12 og Idriz Adilovic 3.U12 drenge 2013-14

Website Security Test