Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U12 drengene klar til finale

Kirsten B Madsen, udgivet d. 8. marts, 2014

U 12 drenge Kredscup semifinale    HEI-Skanderborg 19-14

Kampen startede med Skanderborg som toneangivende og skabte en føring på 8-5 efter 15 minutter via 4 scoringer af Rasmus Frederiksen. Skanderborg havde svært ved at få fart i angrebsspillet mod det kompakte HEI forsvar, men med et meget solidt forsvar anført af en godt kæmpende Frederik Arnoldsen og redninger af Jonas Bang, lykkes det at komme til pause med en føring på 10-7.

2. Halvleg blev en lang fight, hvor HEI skabte spænding, da de var tættest på midtvejs med 14-12. Forsvaret blev ved med at stå godt og det lykkes efterhånden at finde huller i angrebet, så Skanderborg kunne sikre sig finalepladsen med 19-14.

Finalen spilles lørdag den 23 marts mod ærkefjenderne fra Silkeborg/Voel. Målscorer Rasmus Frederiksen 4, Thomas Arnoldsen 4, Frederik Arnoldsen 4, Magnus Haubro 3, Kasper Kruse 2, William Pedersen 2

Jonas Bang i målet havde 16 redninger og en redningsprocent på 55.U12 drenge 2013-14

Website Security Test