Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

To gode point til U18 Piger mod FCM

Martin Hallberg, udgivet d. 10. marts, 2014

U18 Piger Liga

Skanderborg Håndbold – FC Midtjylland 21-18 (13-9)

Søndag blev det til to rigtig gode point for Skanderborgs U18-piger mod FCM, som var i Morten Børup Hallen.

Skanderborgs piger kom dog skidt fra start, og var hurtigt bagud 2-4.”FCM er et rigtig godt hold, også selv om de er ramt af skader lige nu. Vi havde aftalt, at vi ikke skulle lave hopskud ind over midten, og så gjorde vi det, og det blev straffet. Men efter vi fik rettet det til, fik vi meget godt styr på kampen og spillede en super, super flot 1. halvleg,” sagde træner Bo Rudgaard.

Pigerne dækkede rigtig godt op, hvilket hjalp Freja Bossen i målet til et væld af gode redninger.

“Når vi kan holde de andre på 18 mål, så vinder vi også kampene,” udtalte Bo Rudgaard.

Der blev spillet i godt tempo, disciplineret, taktisk flot og koncentreret indtil fem minutter før tid, hvor Skanderborg ellers førte 21-16.

“Så skete der det samme, som mod Team Tvis Holstebro i sidste weekend, at vi kommer til at køre på autopilot, fordi vi mener, at sejren er hjemme. Vi dribler, spiller sidelæns og får ikke scoret mål. Og det går ikke – alle mål er afgørende, så der skal vi være skarpere,” konstaterede Skanderborgs træner.

Målscorere for Skanderborg:

Marie Aamand Sørensen 5, Othilia Christensen 4, Nicoline Berthelsen 3, Mia Møller 2, Laura Damgaard Lund 2, Emma Apel 2, Suzanne Bækhøj 1, Sofie Amalie Skovsager 1, Alberte Thorsted 1.

U18P FCM

Website Security Test