Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Stort nederlag på hjemmebane til U16 Piger

Martin Hallberg, udgivet d. 9. marts, 2014

U16 Piger Liga

Skanderborg Håndbold – FC Midtjylland 14-25 (3-11)

Det blev en nærmest historisk dag i Morten Børup Hallen. Kun sølle 3 gange formåede hjemmeholdet at score i de første 30 minutter. Det må være tæt på en negativ rekord i den gamle hal. Pigerne var med til stillingen 3-4, hvor udeholdet blev ramt af deres første 2 minutters udvisning. En periode som hjemmeholdet i overtal formåede at tabe med 3 mål,  blev startskuddet til en næsten uendelig lang måltørke. Resten af halvlegen formåede Skanderborg nemlig ikke at score, og selv om de forsvarede sig acceptabelt, så kunne FCM gå til pausen foran med 3-11.

SHEA logoI starten af anden halvleg fik hjemmeholdet lidt bedre fat i spillet, og fik reduceret forspringet til 6 mål. Men tættere på kom pigerne ikke, og med 15 min igen begyndte FCM igen at øge forspringet, og vandt på dagen en helt fortjent storsejr.

FCM stillede med et meget stærkt fysisk hold bestående primært af årgang 97. På dagen var det mere end Skanderborgs unge hold kunne matche. En kamp som må betegnes som værende sæsonens dårligste præstation. Også en kamp pigerne hurtigt må glemme og forberede sig på en meget vanskelig udekamp i Horsens næste søndag.

Målscorere for Skanderborg:

Annika Jakobsen 6, Sofia Deen 3, Stine Kristensen 2, Annika Enevoldsen 1, Kristina Jørgensen 1, Nicoline Olsen 1.

 

 

Website Security Test