Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Status kvalifikationsspillet

Webredaktør, udgivet d. 27. marts, 2014

Status 4Onsdagens sejr på udebane over Nordsjælland betyder at vi nu IKKE kan rykke direkte ud længere. Vi er sikret minimum en 3. plads og eventuelt ekstra kampe mod nr. 3 fra pulje 2.

Det har vi nu ikke tænkt os – vi vil gerne sikre en af de 2 øverste pladser og dermed en ny sæson i den bedste danske herre række. Det kræver yderligere 2 point i de sidste 3 kampe og det må meget gerne ske allerede på søndag kl. 20.00 i Spektrum Odder.

Du kan se det samlede overblik over kvalifikationsspillet her: kvalifikationspuljer

Der er stadig lidt billetter til salg af de 75 vi fik tildelt fra Odder – de sælges i Cafe Grøn i hjertet – så skynd dig at få sikret dig en billet inden det er for sent. Odder sælger tilsyneladende alle øvrige billetter internt i klubben – så du får nok ikke mulighed for at få billetter i døren.

Vi vil nu lade tasterne hvile og lade op til Odder at lave optakt til årets sidste lokalbrag på deres hjemmebane, så følg med på Odders hjemmeside de kommende dage. Faktum er at vinderen af kampen på søndag er klar til ligaen 14/15, mens taberen må vente lidt endnu.

Website Security Test