Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg – Odder 29-31

Webredaktør, udgivet d. 21. marts, 2014

Skanderborg Håndbold – Odder Håndbold 29-31 (13-14)

Det blev til et nederlag i kategorien af de mere tunge af slagsen, i fredagens lokalopgør mod Odder Håndbold.

Lad det være sagt med det samme, det bedste hold på dagen vandt dagens kamp. Det virkede som om Odder ville det de berømte 10 % mere end vi selv ville, og det gjorde nok udslaget i sidste ende. Allerede en time før kampstart blev den røde lygte tændt udenfor cigaræsken, og en totalt udsolgt hjemmebane var desværre ikke nok i dagens intense kamp.

Bertram Obling DM billede 2012Første halvleg startede helt lige og først efter 15 minutter kom den første 2 måls difference da vi bragte os foran 8-6. Det virkede som om vores forsvar var godt indstillet på de blå gæster og kort efter fik vi bragte os foran med 4 mål ved 10-6. Her skete der en måske også afgørende faktor i kampen, da vores svenske plankeværk Linus Persson måtte udgå med en knæskade, og han kom ikke siden på banen. Christian Trans er skadet og Niels Guldborg har længe været udenfor truppen, så det blev til en uriaspost til vor U18 målmand Bertram Obling at vogte målet de sidste 40 minutter alene. Odder fik sluttet halvlegen godt af og kom foran for første gang på et 3. meter kast efter tid ved Kristian Klitgaard. Odder topscoren stod for hele 7 mål før pausen og var godt spillende. Pausestillingen var 14-13 til Odder.

Efter pausen startede holdene med at bytte mål i et rasende tempo de første 7-8 minutter, men herfra udnyttede gæsterne et overtal til at bringe sig foran med 23-19, godt hjulpet af en velspillende Morten Dueholm imellem Odder stængerne. Herefter udnyttede hjemmeholdet en tilsvarende Odder udvisning til at bringe momentum tilbage på grønne hænder og efter 18 minutter var der igen balance i tingene ved 25-25. Hermed var der serveret til det forventede drama og det fortsatte helt frem til 3 minutter før slutfløjtet, hvor alt var lige ved 29-29. Slutminutterne faldt desværre til gæsternes fordel, og med kampens sidste 2 scoringer kunne Odder ganske fortjent juble over en 31-29 sejr, som var OL guldet på Odder hænder. Vi stod ikke godt nok i den defensive del efter pausen, og med dårligt forsvarsspil kom der heller ingen redninger fra vores unge sidste skanse, som der pinedød også skal til for at vinde håndboldkampe på dette niveau.

Slutspillet er bare som det plejer, holdene fra 1. division spiller på 125 % og ligaholdene spiller på 80 % og stillingen er nu ganske interessant efter Nordsjælland igen tabte, denne gang hjemme til Lemvig. Skanderborg og Odder har nu begge 4 point, Lemvig 2 og slutteligt Nordsjælland 1 point. Det bliver som det plejer, ligapladserne afgøres først i sidste runde onsdag 16/4 kl. 19.30.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Michael Pedersen 11, Peter Balling 5, Kasper Povlsgaard 3, Morten Kirk Olesen 3, Tim Sørensen 2, Lars Jakobsen 2, Mikkel Kaagaard 2, Martin Risom 1.

Målscorer Odder Håndbold:

Kristian Klitgaard 8, Torben Petersen 8, Hasan Terza 3, Jakob Halle 3, Anders Krag 3, Martin Mauer Larsen 2, Steffan Nielsen 2, Thomas Schmidt 1, Søren Trads 1.

Website Security Test