Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg Håndbold – Fredericia HK nu på fredag kl 19.30

Kirsten B Madsen, udgivet d. 11. marts, 2014

Skanderborg Håndbold – Fredericia HK

Så gælder det sæsonens sidste hjemmekamp, som bliver en “revancetidskamp” for os, efter sidste kamps blamage i Ringsted, hvor vi aldrig fandt “melodien”.

Vi vil vise tilskuere, klub, sponsorer og os selv, hvad sæsonen har budt på for vores eget vedkommende.

En flok “sultne” piger, som vil ud over stepperne og slippe håndbremsen. Vi vil “checke ind” i MB fredag aften.

En masse sprogbilleder, som gerne skal overstråle en enkelt kamps nedtur. Desværre for Fredericia skal de møde os nu, hvor pigernes stolthed er ramt, og der kun står “revanche” malet i øjnene på os.damer 1 div

Det handler naturligvis mest om, at vi skal have spillet kampen på vores præmisser med masser af fysik, løb og hurtigt spil, men vi er også nødt til at forholde os til Fredericias topscorer Stine Lunderskov, som scorede 10 mål imod os sidste gang, samt playmakeren Sarah Lunde, som styrer spillet godt. Derudover skal vi have skudt keeperen Mia Hansen, tidl. ligaspiller, rigtigt, så hun ikke får sat sit aftryk på denne kamp.

En ekstra kuriøs kamp i kampen er, som mange sikkert ved, at assistenttræner Mikael Jensen overtager kommandoen over Fredericiaholdet næste sæson. Bare en ekstra lille motivation for pigerne, og et ekstra opsamlingsarbejde for Mikael

Kom og bak os op i Morten Børup Hallen til sæsonens sidste hjemmekamp.

Kim Lerche 1.div.damer

Entre 40kr for voksne over 18 år.

 

Website Security Test