Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sikker sejr til U18D Liga over Tvis Holstebro

Martin Hallberg, udgivet d. 23. marts, 2014

U18 Drenge Liga

Skanderborg Håndbold – Team Tvis Holstebro 36-25 (13-23)

Lørdag eftermiddag spillede Skanderborg deres sidste kamp i første halvdel i ligaen, og det var hjemme mod Tvis Holstebro.
Kampen startede med Tvis som de bedste, og Skanderborg havde meget svært ved at spille sig til chancer i angrebet. Det resulterede i, at Tvis efter 12 minutter spil var i front med 7-2. Heldigvis bevarede hjemmeholdet roen, og med en god forsvarsperiode samt gode redninger fra Bertram Obling spillede Skanderborg sig ind i kampen igen. Skanderborg fik kontakt med 8-8 efter 20 minutters spil. Resten af halvlegen var helt tæt, og ved pausen førte de grønblusede med en enkelt.

SHEA logoAnden halvleg startede lige, men det var med Skanderborg i front. Efter ca. ti minutters spil fik Skanderborg skabt det afgørende hul. Lige pludselig fungerede både forsvar og angreb, og så gik det stærkt. Skanderborg var foran med 29-20 efter 50 minutters spil, og derved var kampen afgjort.

Kampen endte med en elleve måls sejr til hjemmeholdet.
Målscorere for Skanderborg:

Jeppe Kjærulff 7, Asbjørn Kolding 6, Simon Hedehus 6, Jonas Eichwald 5, Nicklas Søgaard 5, Mike Haack 3, Andreas Nielsson 2, Jacob Aaquist 1, Mathias Smed 1.

Website Security Test