Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr til U16P, Liga i lokalopgør

Martin Hallberg, udgivet d. 16. marts, 2014

U16 Piger Liga

Horsens HK – Skanderborg Håndbold 30-33 (10-17)

Med 40 fantastisk gode minutter grundlage U16 pigerne en sikker sejr over Horsens i lokalopgøret i en tætpakket Dagnæs hal. Fra stillingen 4-4 rykkede Skanderborg fra, og øgede afstanden til hjemmeholdet gennem hele første halvleg. Det betød en sikker føring på 7 mål efter de første 30 minutter.

Fra anden halvleg øgede Skanderborg igen, og var efter 40 minutter foran med hele 11 scoringer. Herefter gik luften lidt af ballonen, og Horsens spiste sig ind på udeholdet. Spænding blev der dig for alvor aldrig, og afstanden på de 3 mål til slut var det tætteste, Horsens kom på udeholdet.

SHEA logoTræner Peter Fynsk udtalte efter kampen. ”40 min. hvor vi spiller glimrende håndbold – efterfulgt af en lidt dum periode, hvor vi lader Horsens få for let spil. Men alt i alt en godkendt præstation, hvor pigerne fik rejst sig ovenpå sidste uges nederlag.”

Pigerne har nu 6 point for 4 kampe. Næste søndag venter en meget svær opgave ude mod rækkens ubesejrede tophold Randers.

Målscorere for Skanderborg:

Nicoline Olsen 8, Annika Jakobsen 7, Sofia Deen 6, Stine Kristensen 5, Kristina Jørgensen 3, Caroline Svarre 2, Annika Enevoldsen 1, Rebekka Jørgensen 1.

 

 

Website Security Test