Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr og nederlag til U12 drengene

Kirsten B Madsen, udgivet d. 23. marts, 2014

U12 drengene havde en travl weekend

Weekendens første kamp var finalen i kreds 4-5-6 Cuppen, som blev spillet i Klank hallen lørdag mod Silkeborg/Voel. Drengene har tidligere deltaget i kredscup finale, hvor der normalt er gjort en indsats for at skabe stemning omkring stævnet med indløb, musik og opråb, så de havde virkeligt glædet sig til endnu en finale dag.

Desværre var der intet gjort i Klank, vi måtte endda leve med fodboldbander omkring banen og en defekt måltavle, et noget tamt finalestævne. Kampen blev dog en meget flot U12 kamp med mange flotte mål. Kampen startede meget lige med 6-6 efter 13 min, specielt i første halvleg spillede Skanderborg imponerende flot og kunne gå til pausen med 13-11.

Starten på 2. Halvleg blev afgørende for kampens udfald, de første 8 min blev tabt 5-0 og efter 14 min havde Skanderborg kun scoret et mål, og det fysisk stærke Voel hold havde i denne periode styr på Skanderborgs noget mindre drenge. Drengene gav dog aldrig op og med 3 min igen var de kun bagud med en enkelt scoring, men endte desværre med at tabe 22-20.

Målscorere: Magnus Haubro 7, Thomas Arnoldsen 5, Rasmus Frederiksen 3, Jacob Villemose 3, William Pedersen 2.

Redninger: Idriz Adilovic 9 (41%) og Jonas Bang 4 (30%)  

Søndag var der dømt turneringskamp mod Hammel. I kampens start virkede Skanderborg lidt mærket af lørdagens fysiske hårde kamp, og var bagud 5-3 efter 8 min, men så blev tempoet skruet en tak i vejret og drengene havde virkelig lært at sammenspil er en god ide i håndbold, gang på gang blev Hammels forsvar åbnet efter godt pres fra sidemakkeren, således Skanderborg kunne sikre en pauseføring på 14-10. Det flotte spil forsatte i 2 halvleg, efter 13 min førte vi 22-15, der blev kæmpet godt i forsvaret og i den sidste del af kampen lykkedes det, de ellers sejrsvante Hammel drenge, kun at scorer 2 mål. Skanderborg forsatte med at løbe og vandt kampen hele 29-17.

Kampens store spiller var Rasmus Frederiksen med 8 scoringer på 11 afslutninger  fra venstre fløj. Øvrige målscorere Magnus Haubro 7, Thomas Arnoldsen 7, Frederik Arnoldsen 3, Jacob Villemose 2, Mads U Møller 2.  

Redninger: Jonas Bang 16 (52 %) og Idriz Adilovic 2 ( 50%) Drengene spiller igen på søndag mod Silkeborg/Voel, hvor Jyllands 2 bedste hold afgør, hvem der skal være pulje vinder. Der er fine forhold i gymnasiehallen, og kom i god tid, der er kun stå pladser.  

U12 drenge 2013-14

 

 

 

Website Security Test