Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Rasmus Kaagaard bliver i grønt

Webredaktør, udgivet d. 10. marts, 2014

Rasmus Kaagaard forlænger

Playmaker Rasmus Kaagaard har forlænget sin aftale med Skanderborg Håndbold for de kommende 2 sæsoner.

Sportschef Jesper Koch:

Rasmus Kaagaard Jeppe Krogh 2013 (2)Jeg er glad for at vi er kommet til enighed med Rasmus Kaagaard om at han fortsætter i grønt de kommende 2 sæsoner. Rasmus var i gang med en meget stor sæson da han var uheldig og kom slemt til skade sidst i november måned mod Tvis, og sprang sit korsbånd for anden gang. Rasmus lå nok på vippen til at være klar til at prøve sig selv af i en af top 4 klubberne, men det satte skaden et midlertidigt punktum for.

Genoptræningen forløber helt efter planen, og vi håber at Rasmus igen er på banen i løbet af efteråret, måske allerede omkring sæsonstarten hvis ikke der kommer komplikationer i genoptræningen. Det er en dedikeret ung mand der passer sine ting og jeg er sikker på at vi får Rasmus at se igen på mindst samme niveau igen i løbet af næste sæson. Vi skal som klub også være med til at sikre at han ikke kommer for hurtigt i gang igen, for efter chokket over den alvorlige skade har lagt sig, er Rasmus allerede ved at blive utålmodig for at komme hurtigt i gang igen.

Website Security Test