Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Lemvig-Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 14. marts, 2014

Så går det løs…

Kampen iaften mod Lemvig bliver et rigtig godt billede af hvordan vi står i forhold til det kommende kvalifikationsspil.

Nicolej Krickau 2013 12Lemvig er et hold med mange dygtige boldspillere og en rigtig god sammensætning af typer. For at vinde den svære udekamp skal vi dels bringe en god mængde agressivitet ind i det defensive ligesom at vi skal løse nogle individuelle nøgleopgaver. Historisk set har vi haft det rigtig svært med Rasmus Porup. Ham skal vi helst ikke have i gang fra for store distancer. Derudover skal vi kunne holde sammenhæng i forsvaret, selvom Jonas Gade kræver opmærksomhed lidt ude i bredden.

Både Kenneth Olsen, Mathias Damgaard og Troels Aagaard er giftige typer at have inde i midten og de kan 3 helt forskellige ting. Her bliver det afgørende at få styr på vores egne prioriteter og tro på dem gennem kampen, da vi ikke kan undgå at de i perioder kommer til at lave ravage.

Når vi får bolden skal vi klart presse kontrafasen. Det bliver spændende at følge om Lemvig er med på højt tempo, eller hvordan de vil håndtere det element.

Vi håber på 2 point og en god start på kvalifikationsspillet!

Nicolej Krickau

 

Kampen spilles kl. 19.30 og vises direkte på www.kanalsport.dk

 

Website Security Test