Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nederlag til U18D Liga i Esbjerg

Martin Hallberg, udgivet d. 28. marts, 2014

U18 Drenge Liga

UH Esbjerg – Skanderborg Håndbold 24-23 (11-11)

Torsdag aften tabte Skanderborgs U18 Drenge knebent på udebane til Esbjerg. Første halvleg var meget lige, efter Skanderborg ellers var kommet bedst fra start med en føring på 7-3 efter 15 minutter. Esbjerg svarede dog hurtigt igen, og ved pausen stod der 11-11 på tavlen.

SHEA logoAnden halvleg startede med Skanderborg som bedste hold, og de fik hurtigt lagt afstand til Esbjerg. Midtvejs i halvlegen var de således foran med 5 mål. Men med femten minutter tilbage gik Esbjerg mere offensivt til værks, og det kunne de grønblusede ikke løse. Esbjerg fik derfor kæmpet sig tilbage i kampen, og kunne med blot 1 minut tilbage score sejrsmålet.

Målscorere for Skanderborg:

Mathias Smed 6, Jonas Eichwald 5, Asbjørn Kolding 4, Jeppe Kjærulff 2, Martin Laursen 2, Simon Hedehus 1, Mike Haack 1, Jacob Aaquist 1, Nicklas Søgaard 1.

Website Security Test