Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kaagaard om forlængelsen

Webredaktør, udgivet d. 11. marts, 2014

Siden jeg kom til Skanderborg i 2010 har min udvikling fysisk, personlig og ikke mindst mit spil på håndboldbanen kun gået i en retning. Denne sæson var udset af både mig selv og mine trænere, til at være sæsonen som skulle tage mig videre i min håndboldkarriere. Min kontrakt med Skanderborg Håndbold udløber til sommer, blandt andet fordi begge parter var enige om at jeg måske var ved at være klar til nye og større udfordringer. Faktisk så timingen også ud til at lykkedes ret godt, indtil d. 23. November 2013.

Rasmus Kaagaard 2013 (3)Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg IGEN skulle rammes af den måske værste skade en idrætsudøver kan blive udsat for. Som 16 årig ødelagde jeg det forreste korsbånd første gang, og siden jeg vendte tilbage på banen som seniorspiller, dengang for Mors Thy, har jeg aldrig siden haft problemer med mine knæ. De folk der er vant til at arbejde sammen med mig, kender min træningsmentalitet og ved hvor meget jeg har gjort for at forebygge skader og udvikle mig fysisk. Desværre kan man ikke gardere sig mod uheld i håndboldsporten, de sker desværre bare ind imellem.

Jeg følte det var fuldstændig meningsløst og uretfærdigt, at det skulle ske for mig igen. Ugerne efter var virkelig sorte, kun oplyst at rigtig mange tanker fra familie, venner og ikke mindst fra klubben.

Skaden efterlod også mange spørgsmål, især om jeg overhovedet kunne og ville spille håndbold igen. Der skulle dog ikke gå lang tid før jeg sagde til mig selv, at det på ingen måde skulle slutte sådan her. Jeg er slet ikke i tvivl om, at den største årsag til, at jeg hurtigt kom på bedre tanker var Skanderborg Håndbold. Trods kontrakt udløb til sommer, betalte klubben for en omgående operation ved Bent Wulff Jakobsen på Aleris-Hamlet Hospitalet i Århus. Klubben gav samtidigt udtryk for, at de ønskede at beholde mig fremadrettet, selvom jeg ville være ukampdygtig resten af 13/14 sæsonen og måske lidt ind i næste sæson også.

Den tiltro og respekt som Skanderborg Håndbold gav mig så hurtigt efter skaden, var faktisk i sig selv motivation nok for mig til at ville tilbage på banen, men omvendt brugte jeg også situationen til at kigge lidt indad. Jeg måtte jo have bidraget med noget både på og udenfor banen, når Skanderborg Håndbold reagerede som de gjorde. Jeg tror ikke der var mange klubber der ville have gjort hvad Skanderborg gjorde i min situation. Det aftryk og arbejde jeg har ydet i klubben følte jeg også gav det pay back jeg lige havde brug for på det tidspunkt, og det er jeg både glad for, men også stolt af.

Rasmus Kaagaard 8989 Dyb respekt og kæmpe tak til Skanderborg Håndbold for at hjælpe mig tilbage på benene, og genfinde gejsten til at komme tilbage til ligaen igen. Genoptræningen går planmæssigt, og jeg er i trygge hænder i klubbens sundhedssektor, der i øvrigt også fortjener stor applaus.

Genoptræning efter en korsbånds skade er rigtig rigtig hård, men jeg kigger på det som en investering i fremtiden. Jeg kan igen få lagt yderligere lag på min fysiske kapacitet, så jeg kan fokusere at finde tilbage til mit håndboldspil efter sommeren.

Jeg ser meget frem til at trække den grønne trøje over hovedet igen, og være med til at få Skanderborg Håndbold endnu tættere på det eftertragtede slutspil. Når nu 27 point ikke længere er nok, så må vi tage endnu skrappere metoder i brug næste sæson.

Vi ses i næste sæson …

Rasmus Kaagaard

Website Security Test