Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

God start for U18 Piger

Martin Hallberg, udgivet d. 3. marts, 2014

U18 Piger Liga
Skanderborg Håndbold – Team Tvis Holstebro 30-27 (17-14)

Mens Team Tvis Holstebros piger allerede havde spillet deres første ligakampe i sæsonen, var der debut for Skanderborgs U18-piger søndag aften, da de tog imod i Morten Børup Hallen.

Her blev det til en sikker sejr, hvor Skanderborg var foran hele vejen og endda med syv mål hen mod slutningen af kampen. Her slækkede pigerne lidt på koncentrationen, og det straffede TTH prompte med fire hurtige mål.

U18P Tvis 2Træner Bo Rudgaard var godt tilfreds med indsatsen, der dog manglede lidt i forsvaret i første halvleg.

“De fik for mange mål. Vi boksede med TTH’s streg Sara Hald i første halvleg, men fik lukket godt ned for hende i anden halvleg. Desuden gav deres fløj Lærke Nolsøe os mange problemer, så det skal vi kigge på at løse,” siger han, men roste Skanderborgs angrebsspil, hvor 30 mål er godkendt. 

Ros var der også til især tre af Skanderborgspillerne, bagspiller Emma Apel, venstre fløj Suzanne Bækhøj og målmand Marie Jess, der er tilbage efter en længere skadesperiode.

“De spillede en fantastisk flot kamp på højt niveau, men alle på holdet gik ind og arbejdede godt, bortset fra til sidst, hvor automatpiloten blev slået til, da vi var foran 29-22. Straks vi slappede lidt af, blev det straffet af TTH, som fik fire mål på tre minutter. Det er der ingen grund til, især fordi målscoren kan blive afgørende. Så vi skal lære at holde hele vejen,” understregede Bo Rudgaard.

Målscorere for Skanderborg:

U18P Tvis 1Emma Apel 9, Suzanne Bækhøj 7, Marie Aamand Sørensen 4, Laura Damgaard 4, Sofie Amalie Skovsager 3, Nicoline Bertelsen 1, Caroline Theill 1, Mia Møller 1.

Website Security Test