Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Første pointtab til Skanderborgs U18P Liga

Martin Hallberg, udgivet d. 25. marts, 2014

U18 Piger Liga

Randers HK – Skanderborg Håndbold 27-27 (14-12)

Efter tre sejre i træk tabte Skanderborg sit første Liga-point i søndagens svære udekamp mod Randers.

Træner Bo Rudgaard fortæller om kampen:

“Kampen startede med, at vi stod alt for langt tilbage i vores forsvar, og ikke fik tacklet på Randers’s gode bagspillere. Vi forfaldt også til for mange halve afslutninger i den anden ende, og derfor var vi hurtigt bagud med 2-7. Langsomt fik vi stabiliseret defensiven, og fik tacklet langt mere på skytterne, hvorfor der også kom flere redninger. I den anden ende måtte vi dog stadig slide for vores mål, men spillede os op, og var således kun bagud med to mål midtvejs

U18P RandersI pausen talte vi om at øge tempoet i begge ender og arbejde mere ud af banen i angrebet. De første 20 minutter af anden halvleg spillede vi fantastisk håndbold i begge ender. Kontant forsvar, gode kontraløb og angrebsspil med tempo og bevægelse. Derfor ændrede kampen sig fuldstændig, og vi bragte os på plus 7 med 11 minutter igen. Her forfaldt vi så til autopilot – intet tempo og ingen tacklinger. Randers sagde tak, og greb chancen. De fik udlignet, og havde bolden med 20 sekunder igen. Heldigvis fik vi det ene point med hjem trods alt.

Denne gang kostede det et point, at vi spillede med så store udfald, men vi viste også i perioder, hvor fantastisk vi kan spille. Vi skal i træningstøjet, og arbejde på at fjerne/minimere disse udfald, og så holde fast i det gode spil.

Fire kampe og 7 point er stadig en fantastisk start på U18-ligaen for Skanderborgs U18-piger, som lige nu fører Ligaen i vest.

Næste opgave er hjemme i cigar-æsken alias Morten Børup Hallen mod SK Aarhus søndag den 30. marts.

Målscorere for Skanderborg:

Emma Apel 6, Mia Møller 5, Thea Riis 4, Suzanne Bækhøj 3, Caroline Theill 3, Sofie Amalie Skovsager 2, Laura Damgaard 2, Marie Aamand Sørensen 2.

Website Security Test