Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot sejr i topkamp

Kirsten B Madsen, udgivet d. 30. marts, 2014

U12 drenge Skanderborg – Silkeborg Voel 27-20(12-10)

Topkampen i U12 drenge mellem Skanderborg og Silkeborg-Voel begyndte meget tæt, den første del af kampen var Voel foran med et par mål. Specielt gæsternes stregspiller lavede mange mål i starten, men mod slutningen af første halvleg fik Skanderborg bedre lukket af defensivt og det gav nogle kontra mål, således Skanderborg førte med 12-10 ved pausen, 1. halvlegs sidste mål sat ind fra midten af Magnus Haubro.

Skanderborg forsatte de gode takter i 2. Halvleg og allerede midtvejs var de foran 20-15, der blev vist flot angrebs spil i højt tempo, men stadigvæk med god tålmodighed, så angrebene blev godt afsluttet mod de fysiske stærke Voel spillere. Kampen sluttede med en sikker sejr på 27-20 til Skanderborg’ som nu fører puljen på bedre indbyrdes kampe over Voel. Det var 6. gang i sæsonen at de to hold mødtes nu med en føring på 4-2 til Skanderborg.

Kampens målscorer for Skanderborg: Magnus Haubro 10, Thomas Arnoldsen 8, Rasmus Frederiksen 6, Jacob Larsen 3.

Redninger Idriz Adilovic 9 (45%) og Jonas Bang 6 (40%)

U12 drenge 2013-14

Website Security Test