Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

En dejlig sejr i København

Kirsten B Madsen, udgivet d. 5. marts, 2014

VSH 2002 – Skanderborg Håndbold  24-27 (12-15)

En dejlig sejr i København, som også teoretisk sikrede os en sæson mere i 1.division. Nu kan vi tillade os at sætte jagten ind på Hadsten på 6.pladsen, som ligger lige over os i tabellen.  

Men inden vi sejrede var der lige en masse barrierer og forhindringer, som skulle forceres. Først og fremmest 4 timers bustur, en urimelig broquiz, VSH, som ikke bare lige ville lægge sig ned, og en manglende snor til at binde sækken med.1. div damer 2014

Vi havde flere gange i kampen VSH pakket godt ned, men alligevel formåede de at komme igen flere gange. Om det skyldtes sjusk fra vores side, eller taktiske træk fra VSH-bænken, skal jeg ikke kunne sige, men pludselig var VSH foran 21-20 med 15 minutter igen. Heldigvis “steppede” vi op, som man ynder at kalde det i dag, og sejren blev kørt forholdsvis sikkert hjem.  

En superflot kamp af venstre fløj, Mette Lassen, som også blev valgt som kampens spiller, Karen Mette Fårup i målet fik vist klassen, da hun kom ind efter 20 minutter, og et dejligt gensyn med skarpheden for Stine Olesen.  

Vi mangler nu 3 kampe. Næste kamp er fredag imod Ringsted i Ringsted – og derefter venter Fredericia hjemme.

 

Kim Lerche

Træner 1.div.damer

Website Security Test