Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Så gælder det Nordsjælland

Webredaktør, udgivet d. 25. marts, 2014

2. runde af kvalifikationsspillet blev afsluttet i weekenden, og der begynder at tegne sig et billede af det store drama. Igen blev det lutter tætte kampe i begge puljer. I pulje 2 vandt Mors-Thy på hjemmebane over Skive – hvilket var Skives andet nederlag i træk. Ribe-Esbjerg fortsatte den gode stime og slog TSHØ i en spændende kamp. Ribe har nu 5 point, Mors-Thy 4, TSHØ 2 og Skive fortsat 0. Der er absolut intet afgjort men Ribe-Esbjerg har givet sig selv gode kort på hånden nu.

Nordsjælland maskotI vores pulje 1 vandt Lemvig en tæt gyserkamp ude over Nordsjælland, og vestjyderne har dermed fået de 2 første point på kontoen. Nordsjælland har derimod tabt de første 2 kampe, og ligger nu sidst med det ene point som de fik med over. Skanderborg og Odder ligger begge med 4 point, men når man har set hvor tætte de 4 kampe hidtil har været, er intet på nogen måder afgjort. Odder og specielt Kristian Klitgaard ligner noget fra meget gamle dage, der kan gå på vandet og har tilmed ingen skader, så de må være favorit til at tage en af de 2 øverste pladser nu.

Onsdag drager Skanderborg til Nordsjælland mens Odder skal et smut til Lemvig. I den anden pulje hedder runden Ribe/Esbjerg-Mors/Thy og TSHØ – Skive.

Vores modstander Nordsjælland endte på 11. pladsen i ligaen med 11 point for 26 kampe. Holdet rykkede direkte ud af ligaen i forrige sæson, men blev tilbudt en plads i ligaen da AGK gik konkurs. På daværende tidspunkt havde en meget stor del af spillerne forladt klubben og der forestod dermed en stor opgave for Nordsjælland at få bygget et nyt hold op i absolut 11. time. Ny mand på trænerbænken var Ian Marko Fog, der ud over at være træner også arbejder som agent i eget firma. De 3 kommuner som Nordsjælland Håndbold dækker, stod hurtigt sammen og sikrede håndboldoverbygningen et økonomisk råderum, og det lykkedes at få samlet et hold af mange uprøvede unge spillere samt en del rutinerede, hvoraf en del er udlændinge.

Luka Mitrovic, Atli Ævar Ingolfsson og Anton Runarsson er alle af den sidste kategori, og de 3 mest scorende spillere i indeværende sæson. Mads Bjørn Eriksen valgte også at skifte til Nordsjælland efter en enkelt sæson i grønt, og senest er Nordsjælland blevet forstærket med tidligere BSV stjerne Milutin Dragecivic. På mål har Nordsjælland alderspræsidenten i herre ligaen, Kristian Asmussen.

Vi har mødt Nordsjælland 2 gange  i ligaen i denne sæson og vundet begge gange. 34-25 i Morten Børup Hallen og 31-23 i danmarks grimmeste håndbold hal i Hillerød.

Et er kampene i ligaen – nu gælder det kvalifikationsspillet og det bliver en helt anden opgave. Nordsjælland er tvunget til at finde point i de resterende kampe hvis de skal undgå nedrykning. De kan sagtens nå det uden point mod Skanderborg, men rebet begynder at stramme om halsen på de sammenbragte nordsjællændere. Vi skal ligeledes til Nordsjælland for at forsøge at vaske tavlen ren efter den store skuffelse mod Odder i søndags, så der er garanti for drama i Helsingør hallen onsdag aften.

Kampen fløjtes op kl. 19.00 og skal ledes af Henrik Johnsen og Ken Cardozo.

Website Security Test