Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Bussen fyldt med målmænd

Webredaktør, udgivet d. 26. marts, 2014

Bussen fyldt op med målmænd…

Efter nederlag til begge hold i sidste runde af kvalifikationsspillet, skal begge hold ud og bevise deres kvalitet. Trods nederlag i fredags kommer vi med ro i sindet og med en klar ambition om at fokusere på hvordan vores spillemæssige adfærd får mindst eet hak opad. Tidligere på året har vi momentvis spillet godt mod Nordsjælland, men i begge kampe var det længe meget tæt, men hvor vi stak af til slut i begge kampe.

NordsjællandSå vi forventer en benhård kamp der lugter langt væk af nerver og intensitet. Nordsjælland vil prøve at genskabe deres fornemmelse og følelse fra deres afgørende brag mod TMS og det skal vi kunne udfordre, hvis vi vil vinde.

Dagens kamp er ikke knald eller fald, men vi vil kunne tage et stort skridt mod en ny ligaplads med en sejr i aften.

Vi har en del uklarheder om truppen til dagens kamp, og vi har nærmest fyldt bussen op med målmænd i alle aldre, da vi endnu ikke ved hvem der kan spille senere på dagen.

Krickau

Website Security Test