Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Billet information fredag

Webredaktør, udgivet d. 18. marts, 2014

Billet 2Fredagens lokalbrag mellem Skanderborg Håndbold og Odder Håndbold betyder med stor sansynlighed at der bliver fuldt hus i cigaræsken.

Tilskuerkapaciteten er desværre kun 550 personer, og der kunne formodentligt være solgt mange gange det antal billetter.

Odder Håndbold har fået tildelt deres 10% – dvs 55 billetter – til internt forsalg.

Skanderborg har derfor også valgt at sælge 100 billetter til SKANDERBORG tilskuere i forsalg – fra Cafe Grøn i hjertet fra tirsdag kl. 15.00. Bemærk disse er forbeholdt Skanderborg tilskuere.

Resten af billetterne sælges efter først til mølle princippet – som vi plejer.

Ungdomsspillere, trænere og andre med fribilletter af forskellige slags, kan naturligvis benytte sædvanlige sæsonkort – men det er betinget af at i ankommer til hallen inden der er udsolgt. Når udsolgt skiltet måtte blive sat op – så gælder det også for eks. ungdomsspillere/trænere og firma sæsonkort m.v.

BEMÆRK:

Billet infoEn billet til Cigaræsken er IKKE en siddeplads, det er blot adgang til hallen. Siddepladser er til dem der ankommer først. Man er IKKE garanteret en siddeplads fordi man har fået billet i forsalg fra enten Odder eller Skanderborg.

Dørene åbner kl. 17.30 – og vi opfordre alle til at komme i god tid.

Såfremt der bliver udsolgt og vi må lukke dørene – beder vi folk der måtte gå forgæves, om at respektere vort billetpersonale. Det er IKKE dem der ikke har bygget en større hal.

Kampen fløjtes op kl. 19.00

Website Security Test