Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Arbejdssejr til U16 Piger mod Tvis Holstebro

Martin Hallberg, udgivet d. 2. marts, 2014

U16 Piger Liga

Skanderborg Håndbold – Team Tvis Holstebro 22-20 (9-11)

Det blev til hjemmesejr for U16 Pigerne i søndagens kamp mod Team Tvis Holstebro. En hård uge med 3 kampe siden tirsdag endte med sejr, selv om det holdt hårdt undervejs. En ikke alt for sikker start bragte Tvis i front med 3-4 mål, en føring de holdt de første 20 min. SHEA logoSkanderborg havde meget svært ved at score på en meget velspillende Tvis keeper, og havde efter 15 min, kun fået passeret hende 3 gange. Op mod pausen fik pigerne dog mere og mere kontakt, og var således midtvejs kun bagud med 2 scoringer.

De første 11 min af 2 halvleg skulle vise sig at få afgørende betydning for kampens udfald. Et meget stærkt spillende Skanderborg forsvar holdt Tvis helt væk fra at score, og en velspillende Sofia Deen sikrede med i alt 11 scoringer, at pigerne efter 45 min var foran med 3 mål. Skanderborg holdt føringen kampen ud, selv om Tvis en enkelt gang var nede på kun minus 1.

En arbejdssejr og dermed 4 point efter de to første runder, har givet en god start på Ligaen. Næste søndag venter en af puljens absolutte favoritter, FCM hjemme i Morten Børup Hallen.

Målscorere for Skanderborg:

Sofia Deen 11, Annika Jakobsen 5, Stine Kristensen 2, Kristina Jørgensen 2, Mathilde Schou 1, Caroline Svarre 1.

Website Security Test