Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

2 div herre sikret ny sæson

Webredaktør, udgivet d. 23. marts, 2014

Vores nyoprykkede 2. divisions herre tabte idag i TMS Ringsted med 30-19 med meget begrænsede spillere på holdkortet. De øvrige resultater betød dog at holdet idag allerede er sikret en ny sæson i 2. division allerede 3 runder før afslutningen.

Rasmus HaugeSkanderborg har sikret sig 20 point i de første 19 kampe, og ligger p.t. på en flot 5. plads.

Holdkortet var idag så presset at træner Rasmus Hauge måtte på banen, og det forlyder at han blev valgt til man of the match efter 3 scoringer og utallige assists.

Skovbakken og AGF ligger og kæmper om den direkte oprykning, med storsatsende Give lige i hælene. I den modsatte ende er Odder Håndbold så godt som rykket direkte ned, mens de øvrige placeringer endnu ikke er afgjort.

Vores 2. hold har været plaget af de mange skader i ligatruppen, så det har været svære betingelser at abejde under. Til næste sæson rykker der mange U18 spillere op, og vi kan se frem til en noget større trup. Flot gået drenge !

Website Security Test