Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Væver runder 100 kampe

Webredaktør, udgivet d. 7. februar, 2014

Andreas spiller kamp nummer 100

Andreas Væver sad over i tirsdagens pokalkamp i Kolding men når vi på lørdag tager til TMS Ringsted spiller Andreas Væver sin kamp nummer 100 for Skanderborg. Der er kun 22 spillere i Skanderborg Håndbold, som tidligere har rundet 100 kampe for klubben.

Andreas Væver 2013 (11)Jeg føler, at det er rigtig stort at nå det antal kampe for Skanderborg, en klub som jeg altid har spillet i. Det hele startede med at jeg i en meget ung alder, så op til alle de store spillere i Skanderborg, og det gav mig lyst til at komme i gang med håndbolden.

Jeg har oplevet meget i min karriere i Skanderborg Håndbold. Jeg har oplevet både op og nedrykninger, samt en træls skadesperiode, som modsat har modnet mig som menneske. Jeg er glad for at være i en klub hvor spillere bliver passet på, og det har været medvirkende til at jeg er kommet tilbage på 100 % igen.

Jeg har vundet to DM titler som ungdomsspiller, som U14 og U18 spiller. Jeg har også spillet cirka 50 Landskampe for Danmark som U17, U18 og U21 spiller, men jeg måtte melde afbud til 3 af mesterskaberne på grund af skader.

100 bSkanderborg har altid været min klub, og jeg er rigtig glad for at være i klubben. Den sæson som nærmer sig sin afslutning, har været en af de bedste som Skanderborg Håndbold har haft.

Lige nu ser jeg frem til de 5 kampe, som vi har tilbage. Slutprogrammet ser fornuftigt ud, og jeg tror på at 6 point er nok, og hvis ikke de 6 point er nok til en plads i Slutspillet, er der ikke noget at gøre ved det.

 

Aage Armann

Website Security Test