Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 Piger ude af Elite Cup

Martin Hallberg, udgivet d. 28. februar, 2014

U16 Piger Elite Cup

Randers HK – Skanderborg Håndbold 30-20 (17-11)

Semifinalen blev endestationen for U16 Pigerne i dette års Elite Cup. Torsdag aften var pigerne i Randers til anden aftenkamp på en uge. Randers, som holdet før jul både havde tabt en kamp og vundet en kamp mod i turneringen, var aftenens modstander. På forhånd en meget vanskelig opgave mod et virkelig godt hold.

SHEA logoDet viste sig også at være en endda meget svær opgave. På dagen, hvor ikke meget ville lykkedes, vandt Randers en fortjent storsejr på 10 mål. Skanderborg indledte ellers for en sjælden gang skyld kampen super godt, og førte med 1-2 mål indtil stillingen 10-10 efter 20 min. Herefter kom 10 afgørende minutter, som Randers vandt 7-1. Denne periode fik pigerne aldrig rystet af sig, og kom herefter ikke tilbage i kampen.

Randers var favoritter på hjemmebanen, og de spillede en flot kamp. Det er svært at se, hvem der skal presse dem til nederlag i Ligaen, hvor de også er storfavoritter til at snuppe en DM plads.

Skanderborg håber på at rejse sig igen allerede søndag, hvor Tvis Holstebro gæster Morten Børup Hallen.

Målscorere for Skanderborg:

Kristina Jørgensen 6, Sofia Deen 5, Stine Kristensen 3, Annika Jakobsen 3, Caroline Svarre 2, Rebekka Jørgensen 1.

Website Security Test