Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 drengene er klar til Elitecup semifinale

Kirsten B Madsen, udgivet d. 6. februar, 2014

U14 drengene er flot videre i elitecup

Skanderborg – AGF/Viby 24-23 (11-10)

Kampen onsdag aften startede meget lige, hvor det stod 3-3 efter de første 10 min. AGF/Viby fik derefter en god periode og kom foran 8-3, hvorefter Skanderborg overtog teten og bragte sig foran med 11-10 inden pausen, godt hjulpet af meget flot målmandsspil af Idriz Adilovic udlånt af U12 drengene.

Skanderborg forsatte de gode takter i den første del af 2. halvleg og var foran med 5 mål 10 min før tid. AGF hentede vores forspring ved 23-23 1 minut før tid, Men det lykkedes for Skanderborg drengene, at score det afgørende mål, og derefter at holde forspringet hjem, selvom AGF var i boldbesiddelse de sidste 30 sek.

Forståelig stor glæde efterfølgende, og jubel over at Elitecup semifinale pladsen var sikret ved at slå ærkefjenderne fra AGF/Viby.

Skanderborg Håndbold logo

 

 

Website Security Test