Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Tvis – Barcelona – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 10. februar, 2014

Christian Albertsen skifter Team Tvis Holstebro ud med Skanderborg Håndbold til sommer. Vejen til Skanderborg har været lidt atypisk for den unge bagspiller, der startede i Tvis KFUM, skiftede til Barcelona og via Team Tvis Holstebro lander han i Morten Børup Hallen til sommer.

Jeg har valgt Skanderborg Håndbold som min fremtidige klub af flere årsager. Jeg har haft nogle lange snakke med træner Nicolej Krickau om hans syn på min fremtid og om hvordan hans tanker er med Skanderborg de kommende år. Det er et ungt miljø og alt andet lige så må man forvente at vejen til spilletid er lidt kortere i Skanderborg end i en topklub som TTH. Jeg kender en del af spillerne i Skanderborg fra landsholdet, blandt andet Martin Risom, Jonas Langerhuus, Andreas Væver, Lars Mousing og Johan Hansen.

Christian Albertsen er fra årgang 1994 og 19 år gammel.

BarcelonaIndtil 7 klasse spillede jeg ungdomshåndbold i Tvis KFUM og Holstebro, men i 8 klasse fik jeg muligheden for at komme til Barcelona og gå på deres håndbold akademi. Det var noget anderledes end det jeg kom fra. Vi trænede 2 gange om dagen og specielt formiddags træningerne var meget individuelle med meget mand mod mand spil. Jeg kom til at træne mod spillere der var både 2 og 3 år ældre end mig selv, og det gav virkeligt meget. Da jeg for 2,5 år siden rejste hjem til Holstebro igen, var jeg tilknyttet 2. divisionsholdet indtil jul, hvorefter jeg mest var med omkring liga truppen fra nytår. Derefter kom jeg på en 2 årig kontrakt, men blev skulderskadet i november 2012. I første omgang skulle jeg blot genoptræne, men efter en landsholdssamling med U20 landsholdet gik det helt galt. Jeg blev herefter opereret i skulderen i April 2013 og er nu godt på vej tilbage. Jeg har spillet en del kampe på 2. division og har i sidste uge også fået lidt tid på liga holdet igen.

Jeg vil gerne bo i Århus når jeg til sommer flytter fra Holstebro, og jeg glæder mig rigtigt meget til at starte på min nye tilværelse i Skanderborg Håndbold.

Website Security Test