Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

TMS Ringsted – Skanderborg 28-28

Webredaktør, udgivet d. 8. februar, 2014

TMS Ringsted – Skanderborg Håndbold 28-28 (19-14)

Det lignede det omvendte opgør i Morten Børup Hallen på en prik.

Skanderborg var bagud med 5 ved pausen, der var vand på gulvet i Ringsted Hallen og de tekniske fejl var usædvanligt høje.

Select ligaEneste forskel var at TMS denne gang fik sat proppen i da Skanderborg kom flyvende ud fra pausen, og det blev denne gang en kamp der gik helt til sidste sekund. Kasper Povlsgaard var manden der satte den sidste bold i kassen, blot få sekunder før sidste fløjt.

Før pausen spillede Skanderborg noget af det værste igennem hele sæsonen. Intet fungerede i nogle af enderne, ingen forsvar, ingen redninger og til gengæld masser af tekniske fejl og brændte afslutninger på den velspillende Mathias Olsson i Ringsted målet.

Efter pausen fik Linus Persson så endeligt fat i målet, og de tekniske fejl blev markant reduceret, om end stadig eksisterende. Alt for meget foregik ind over midten af TMS forsvaret, der virkelig uddelt tæsk i dag. Gang på gang blev vores spil slået i stykker, og når vi enkelte gange fik bolden forvildet ud på kanterne scorede vi hver gang, uden undtagelse.

At det netop blev fra stregen at vi fik sat det udlignende mål ind i sidste sekund, var faktisk noget af en præstation. Vores afslutninger var af historisk lav kvalitet fra den position i dag, og havde vi haft en effektivitet fra stregen som vi normalt har, havde det givet mere end det ene point som vi kunne tage med hjem i dag.

Peter Balling kom efter en skidt start i gang i slutningen af kampen og blev topscorer med 7 mål, mens dagens 100 kamps jubilar Andreas Væver scorede 5.

Kampen bar præg af talrige diskussioner over kampens 2 dommere, og der kan vel egentligt ikke indvendes noget imod det faktum. Et levende bevis på hvorfor der IKKE skal være split dommerpar i den danske herreliga.

Kampen blev spillet foran et dejligt medlevende publikum, der til tider kom med tilråb hvor man undrede sig over at der trods alt er 50 minutter i bil til stenbroen, uden for myldretrafikken i hvert fald. Hvor er det dog befriende at høre lidt usaligt fra publikum igen efter den lange EM pause. Det vil være ærgeligt hvis ikke der også er liga håndbold i Ringsted Hallen i næste sæson, for der er sjæl og god håndbold stemning i det midtsjællandske.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Peter Balling 7, Andreas Væver 5, Morten Kirk Olesen 3, Tim Sørensen 3, Jeppe Krogh 3, Kasper Povlsgaard 2, Lars Jacobsen 2, Lars Mousing 1, Michael Pedersen 1, Mikkel Kaagaard 1.

Målscorer TMS Ringsted:

Nichlas Poulsen 5, Kasper Kisum 5, Lasse Uth 4, Jonas Tidmand 3, Rune Poulsen 3, Rasmus Wegmann 3, Jeppe Jonasson 2, Marcus Dahlin 2, Lasse Vinding 1.

Website Security Test