Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Stortalent til Skanderborg fra Holstebro

Webredaktør, udgivet d. 10. februar, 2014

Stortalent til Skanderborg

Skanderborg Håndbold har sikret sig endnu et af de mest spændende talenter i dansk håndbold fra den kommende sæson. 19 årige Christian Albertsen er hentet til Morten Børup Hallen de kommende 2 sæsoner.

Christian Albertsen kommer fra Team Tvis Holstebro, hvor han har været på kontrakt de seneste 2 år. Som ungdomsspiller var Christian Albertsen i 2,5 år tilknyttet håndbold talent akademiet i Barcelona.

Sportschef Jesper Koch:

Christian er et af de ypperste talenter på venstre back p.t. og en meget spændende spiller. Han er en af de få enere som vi alle skriger efter, og jeg er sikker på det bliver en spiller vi kommer til at høre meget om fremadrettet. Han er kun 19 år men har allerede været med inde omkring TTH liga trup de sidste 2,5 år, så han har været i en god skole under Klavs Bruun Jørgensen og Michael Bruun. Det er klart at der er kortere til spilletid i en klub som Skanderborg for så ung en bagspiller, og så er det op til os at få han kørt i den rette stilling de kommende år. 

Kommende cheftræner Nicolej Krickau ser også frem til at få vestjysk tilgang fra sommeren.

Med Christian Albertsen får vi tilført truppen noget x-factor, for det er en spiller der kan noget ekstraordinært. Han er på vej tilbage efter en vellykket skulder operation og vi skal sørge for at han kommer ind i det rette forløb det næste års tid. Det er et specielt talent vi får ansvaret for de kommende 2 år, og en spiller der også skal indpasses i den i forvejen meget unge trup vi kommer til at arbejde med næste sæson. Det ligner et sindsygt spændende materiale vi får at gøre med næste sæson, og som debuterende cheftræner en drømmeopgave.  

Website Security Test