Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sofie Amalie har kun spillet i Skanderborg

Kirsten B Madsen, udgivet d. 26. februar, 2014

18 årige højre fløj U 18 spiller Sofie Amalie Skovsager har altid spillet håndbold i Skanderborg Håndbold. Sofie Amalie har i denne sæson også spillet 2 kampe på 1. Divisionsholdet, hvor det også er blevet til 2 scoringer.

Vundet 2 DM for ungdomSofie Amalie Skovsager

Jeg har også været med til og vinde 2 DM for Skanderborg, og jeg håber på, at vinde det tredje DM til maj for U 18. holdet, og slutte ungdomstiden flot af, før jeg bliver seniorspiller.

Fremtiden ?

Jeg kunne godt tænke mig om et par år at komme til og spille i Håndboldligaen, men det bliver nok i Skanderborg, at jeg spiller efter ferien. Jeg går på Gymnasiet i 3. G, og når jeg slutter skolen af til sommer, tager jeg mig et sabatår, hvor jeg vil ud og arbejde.

Hvad er godt i Skanderborg ?

Der er et godt træningsmiljø med nogle gode trænere og vejledere.

Skadesproblemer

Jeg har nogle knæproblemer, som jeg har været ramt af i 7 år, og jeg har fået 3 blokader i det ene knæ.

Aage Armann

Website Security Test