Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg – Ribe/Esbjerg 31-24

Webredaktør, udgivet d. 15. februar, 2014

Skanderborg Håndbold – Ribe-Esbjerg 31-24 (15-13)

Kravet var en sejr på hjemmebanen på Morten Børup Vej mod sæsonens sidste modstander med placering under os selv i tabellen.Et faktum vi ikke har haft ry for at være super gode til de senere år, men i dag var der ingen slinger i valsen.

Mikkel KaagaardTopscorer Andreas Væver var ikke med grundet en forstrækning i baglåret, men i hans sted trådte Mikkel Kaagaard ind og spillede en fremragende kamp, og blev efterfølgende fortjent kåret til dagens Man Of The Match, af dagens kampsponsor AVK.

Før pausen var kampen meget lige og der var aldrig mere end 2 mål til forskel på de 2 hold. Kampens 2 dommere valgte en linie, der nok ikke kunne tegnes med en skolelineal fra Morten Børup Skolen, og det betød et utal af udvisninger, og stort set hele kampen var præget af meget få perioder med 6 mod 6 spil på banen.

Lineal 1Det skabte en del frustrationer på begge sider af dommerbordet, og dagens observatør måtte tage de små ører på, for ikke at blive involveret i alle diskussioner igennem hallen.

Skanderborg kunne gå til pausen foran med 15-13 og de fleste tilskuere sad med en fin mavefornemmelse i pausen. Det havde de også god grund til, for straks fra 2. halvlegs start trak hjemmeholdet fra sydvestjyderne med den megen forstand på håndbold. Efter 34 minutter kom vi foran med 18-14, og den fire måls føring slap vi aldrig siden. Til gengæld blev føringen udbygget og der blev aldrig spænding om kampens udfald efter pausen.

Vi ligger nu i et historisk tæt felt med GOG, Århus og BSV alle på 27 point, Sønderjyske på 26 mens vi selv er nået op på 25. Der er dømt drama de kommende runder i herre ligaen om de sidste 3 slutspilspladser. Vi drager selv til Brøndby Hallen og møder KIF Kolding København, der jo har revanche til gode mod de grønne. Sønderjyske skal til Aalborg, BSV tager imod Nordsjælland, Århus skal til Ribe-Esbjerg og endeligt skal GOG skal en tur til Mors-Thy. Et spændende scenarie, der desværre ikke kan følges på TV, da der i denne runde vises Tvis mod Skjern på Tv3 sport. Sådan er der jo så meget.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Mikkel Kaagaard 6, Peter Balling 5, Lars Mousing 4, Michael Pedersen 4, Tim Sørensen 2, Morten Kirk Olesen 2, Kasper Povlsgaard 2, Martin Risom 1, Jeppe Krogh 1, Lars Jacobsen 1.

Målscorer Ribe-Esbjerg:

Morten Vium 5, Pelle Schilling 5, Mathias Helt 5, Mads Jepsen 3, Philip Holm 2, Rene Antonsen 2, Rasmus Berthelsen 1, Jacob Holm 1.

Foto: Flemming Mechlenborg Kristensen, Skanderborg Fotoklub (Tak Flemming)

 

Kasper Povlsgaard

Website Security Test