Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg – BSV 33-23

Webredaktør, udgivet d. 26. februar, 2014

Skanderborg Håndbold – BSV 33-23 (18-13)

Endnu engang må Skanderborg Kommune til lommerne og genopbygge Morten Børup Hallen. For gud ved hvilken gang brændte den gamle idrætshal ned til grunde onsdag aften.

Årsagen var igen en fremragende indsats af det lokale og grønne håndboldhold, der denne aften ydmygede det stjernebesatte fusionshold fra Bjerringbro og Silkeborg. 33-23 stod der på måltavlen da de 60 effektive spilleminutter var overstået. 10 måls forskel i en så betydende kamp, som netop denne kamp må siges at være, var ganske overraskende, men det mest overraskende var måske MÅDEN sejren kom i hus. Fra første sekund af kampen var Skanderborg gæsterne helt og aldeles overlegne på både indstilling, fight og ikke mindst på kvaliteten af spillet på banen.

Linus Persson 345Efter 2 minutter stod der 2-0 til hjemmeholdet, men BSV kom dog godt igen og bragte sig foran 6-4 efter 10 minutter. Hjemmeholdet udlignede promte gæsternes føring og efter 15 minutter bragte Skanderborg sig foran igen ved 9-8, og så sig sidenhen aldrig tilbage. Føringen blev udbygget til 15-11 og ved pausen stod der 18-13 på haluret.

I pausen fik man den tanke at NU måtte de højt betalte stjerner, med den legendariske træner Per Carlén, komme ud af busken og tromle hjemmeholdet ned fra starten af 2. halvleg. DET skete så ikke, tværtimod. Hjemmeholdet kom buldrende ud fra pausen og udbyggede 5 måls føringen fra pausen til 9 mål allerede efter 8 minutter af 2. runde. Resten af kampen blev et langt triumftog for hjemmeholdet, der spillede fremragende angrebsspil og i den modsatte ende blev der fightet så det var en fryd for øjet. Slap der en BSV spiller igennem, så stod vores svenske plankeværk Linus Persson igen en fremragende kamp. Specielt duellerne med Casper Mortensen bragte tilskuerne på kogepunktet i Æsken, der kommer til at savne den svenske sprællemand med den mystiske musiksmag.

Peter Balling 2013 (4)Det er næsten ikke fair at fremhævne nogle frem for andre efter dagens indsats, men Peter Balling skal dog nævnes for en sublim indsats med 8 mål på kun 11 forsøg, men der var rigtigt mange andre fornemme indsatser denne onsdag aften i en totalt udsolgt cigaræske på Morten Børup Vej.

Sønderjyske vandt som forventet over formsvage Ribe-Esbjerg og er dermed sikker på slutspillet. Tilbage står BSV og Århus på 29 point, samt GOG med samme pointantal men med en kamp i Aalborg bagud, som spilles torsdag i Aalborg. Vi selv står med 27 point og alt er åbent før sidste spillerunde på lørdag kl. 17.10.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Peter Balling 8, Lars Mousing 6, Mikkel Kaagaard 5, Tim Sørensen 4, Lars Jakobsen 4, Michael Pedersen 3, Morten Kirk Olesen 2, Kasper Povlsgaard 1.

Målscorer BSV:

Kristian Kjelling 6, Rasmus Nielsen 5, Mads Christiansen 3, Chris Jørgensen 3, Casper Mortensen 2, Benjamin Jacobsen 2, Mads Ø. Nielsen 1, Sebastian Henneberg 1.

Website Security Test