Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt til Tarm – Skanderborg

Kirsten B Madsen, udgivet d. 13. februar, 2014

I skrivende stund er Tarm 6 points efter os med 6 kampe tilbage. Og når vi så kigger på Tarms resterende program, så skal de stadig møde Ajax, Voel, SK og Lyngby…

Men de vil jo, som vi altid kender Tarm, kæmpe r…. ud af bukserne, indtil sidste dommerfløjt. Netop derfor tyvstjal de også et point i MB tilbage i november, hvor vi førte hele kampen, lige indtil 20 sekunder før tid…

Kim Lerche Mikael Jensen 1 div damerSiden da har Tarm forstærket sig med stregspiller Maja Bech, som kommer fra Esbjergs ligahold. En stor og stærk stregspiller, som også kan dække op. Når man derudover kigger på Tarms hold, så gælder det om at stække de hurtige bagspillere Janne Frederiksen og Sofie Ladekjær, samt profilen Malene Nielsen i midten i begge ender.

Og så gælder det om at holde bolden kørende, så Tarm forsvarsmæssigt ikke får lov at smide Sofie Ladekjær frem i backen for at “slå ihjel”. For vores eget vedkommende er der for første gang siden jul udsigt til at stille op med næsten fuldt hold.

Stine Olesen og Malene Wissing er tilbage, og vi kan supplere med u18-spillere.

Det ser fornuftigt ud!

Kom og bak os op i Tarm Idrætcenter kl. 14.00 lørdag..

Kim Lerche

Træner 1 div. Damer

Website Security Test