Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg – BSV

Webredaktør, udgivet d. 26. februar, 2014

Slut med lommeregneren.

lommeregnerMatematikken skal lægges på hylden, for idag er der intet andet end en sejr der tæller. BSV kan sikre sig adgang til slutspillet med en sejr og eftersom det må formodes at være et ufravigeligt krav i BSV, så er presset selvfølgelig også på dem.

Vi derimod har alt at vinde og det håber vi virkelig vi kan vise på banen. Der kommer helt sikkert mange mennesker i hulen og vi håber af hele vores grønne hjerte at vi kan udfordre langt hen i kampen og måske endda lave overraskelsen.

Kristian Kjelling har været en ægte superstjerne i den senere tid, hvor han lægger omkring de 10 mål med en procent på over 60. Skal vi ud med vores drømmeresultat, så skal vi kunne holde snor i Kjelling og forhåbentlig holde ham på under 5 scoringer. Det er en absolut nøgle. Ligesom at det bliver afgørende at have initiativet på målvogterne Green og Dane.

Vi ønsker alle en god kamp – kom nu i god tid

Krickau

Website Security Test