Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Michael Pedersen forlænger

Webredaktør, udgivet d. 4. februar, 2014

Michael Pedersen har i dag forlænget kontrakten med Skanderborg Håndbold med yderligere 2 år. Skarpskytten kom til klubben fra Skive for 2 år siden, og er også at finde i den grønne trøje de kommende 2 sæsoner.

Michael Pedersen 2013Træner Nicolej Krickau er godt tilfreds med at vi har endnu en spiller på plads til næste sæson.

Michael har været inde i en rigtig god periode på det seneste, og jeg tror der stadig er masser af uforløst potentiale i Michael. Han har jo et fantastisk skud og som tiden er gået, er Michael faldet bedre og bedre ind i spillet på banen. Han bliver en vigtig brik i at få Skanderborg yderligere stabiliseret i ligaen i den kommende sæson.

Hovedpersonen selv er også glad for forlængelsen.

Michael PedersenJeg er rigtig glad for at vi er kommet til enighed omkring en forlængelse af kontrakten. Jeg er rigtig glad for at være i klubben og efter en svær første sæson, syntes jeg at jeg er ved at finde bedre ind i spillet på banen nu. Det var en større omvæltning at falde ind på holdet her, end jeg havde forestillet mig. Der spilles meget anderledes håndbold i Skanderborg end jeg tidligere havde prøvet, og vi har arbejdet meget med at få noget mere fart i benene på mig. Det giver mig en sikkerhed, at de ting vi har arbejdet med de sidste 2 sæsoner  ikke går tabt, da Nicolej Krickau og Aksel Nørgaard begge fortsætter i klubben. De områder vi har arbejdet med kan vi nu fortsætte udviklingen af.

Michael Pedersen har netop rundet sin kamp nummer 50 i kampen mod Aalborg Håndbold.

 

Website Security Test